AppGrooves offers Best 10 Apps & Games for over 600 categories so you don’t have to. Learn more.

VTBL

VTBL

RTL Nederland B.V.

Stands for football

3.7
1K+ Reviews 100K+
 • Free
 • Fresh
3.7
1.4K+ Ratings
 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

Video & Screenshots

A collection of apps certified for trouble-free & fun living

Every app in the AppGrooves Top 10 must pass a careful quality check. We dig deep to ensure each app you find is the exact app you need.

Best 10 Apps for Sports News, Scores & Highlights

App Description

Google Play

Welkom bij VTBL. Wij staan voor voetbal. Wij zijn actueel, scherp en hebben gezonde dosis humor. Doe, kijk en lees mee, want wij zijn er voor alle voetbal liefhebbers.

In de officiële VTBL-app kijk en lees je het laatste voetbalnieuws, bekijk je de beste TV-fragmenten van VTBL en kan je meedoen aan een poll, een quiz of andere acties.

Wij bieden je de beste en leukste selectie van nieuws en uitslagen uit de Eredivisie, Premier League, La Liga, etc. In samenwerking met onze redactie zorgen Simon Zijlemans, Bart Nolles en onze club reporters dat je op de hoogte bent van de belangrijkste en leukste ontwikkelingen op het gebied van voetbal.

Via onze app heb je ook toegang tot de mooiste, grappigste en meest spraakmakende TV-fragmenten van Humberto Tan, Theo Jansen en Jimmy Floyd Hasselbaink. Naast fragmenten uit de wekelijkse TV-uitzending kan je natuurlijk altijd blijven genieten van leuke, exclusieve voetbal video’s.

Doe mee en download dus snel onze app.

What’s New

Google Play

 • 3.0.4

  February 9, 2019 Diverse bugfixes en verbeteringen
 • 3.0.3

  January 30, 2019 Diverse bugfixes en verbeteringen
 • 3.0.2

  January 28, 2019 Een nieuw platform, een nieuw programma en een nieuwe naam. Welkom bij VTBL. Wij staan voor voetbal. Hou onze app in de gaten, want in de komende tijd gaan we je verrassen met diverse leuke updates.
 • 3.0.1

  January 17, 2019 Een nieuw platform, een nieuw programma en een nieuwe naam. Welkom bij VTBL. Wij staan voor voetbal. Hou onze app in de gaten, want in de komende tijd gaan we je verrassen met diverse leuke updates.

AppGrooves is your all-inclusive guide to the newest, hottest apps and games

VTBL

VTBL

3.7 1K+ Reviews
100K+

Have you found the App you’re looking for?