Facebook_pixel
Murlan

Murlan

ALBCOM, LLC

Play the famous card game "Murlan" Multiplayer Online.

3.2 Ratings 531 Reviews 50K+ Downloads

About Murlan

Play the famous card game "Murlan" Multiplayer Online.
see more about Murlan

Ratings & Reviews

3.2
531 Ratings
 1. 5
  50%
 2. 4
  4%
 3. 3
  1%
 4. 2
  2%
 5. 1
  43%
 • Nov 11, 2017

  By DoRi
  Loje e mire por lojtari i fundit nderron letren me te mire me lojtarin e pare, duhet ta vini kete rregull. Dhe grafika do me shume pune
  more
 • Aug 4, 2018

  By kri sti
  O shoku cfar ka ndodhur me lojen me pare sa e shkarkoja direkt e hapte dhe luaja kurse tani spo lidhem dot m thot kam problem me fb me thot te shkoj te app setting aty jan te gjitha ne regull ..si mund ta regulloj??
  more
 • May 10, 2019

  By Onss Test
  not able to plat game , showing connection issue. could you please unpublish this application from play store..
  more
 • Mar 2, 2020

  By Kawsar Ahmed
  Useless devoloper... Very bad game...
  more
 • Jul 4, 2020

  By ersi kpop
  this game is so so bad
  more
 • Aug 7, 2017

  By Endrit Llenga
  Pasi i bëra update per problem lidhje me serverin $ u bene 0. Luaja si guest dhe në updatin e fundit që kam marrë thuhej që në updatet e tjera nuk do kishte më zerim $.
  more
 • Sep 14, 2017

  By Mercedens Benz Company
  Po Na Grive Nga Leket Mo Shoku Un Fus 100K Pres Te Dalin Lojtaret Sdalin E I Fus Quit Me Pas Kurr Hyj Shof 0 Lek Varikarin Si Loj
  more

No reviews available

 • Aug 4, 2018

  By kri sti
  O shoku cfar ka ndodhur me lojen me pare sa e shkarkoja direkt e hapte dhe luaja kurse tani spo lidhem dot m thot kam problem me fb me thot te shkoj te app setting aty jan te gjitha ne regull ..si mund ta regulloj??
  more
 • Nov 11, 2017

  By DoRi
  Loje e mire por lojtari i fundit nderron letren me te mire me lojtarin e pare, duhet ta vini kete rregull. Dhe grafika do me shume pune
  more

No reviews available

 • May 3, 2020

  By Mikel Zintro
  Rregulloje serverin te lidhet loja se ngec qw ke faqja par .
  more
 • May 10, 2019

  By Onss Test
  not able to plat game , showing connection issue. could you please unpublish this application from play store..
  more
 • Mar 2, 2020

  By Kawsar Ahmed
  Useless devoloper... Very bad game...
  more
 • Jul 4, 2020

  By ersi kpop
  this game is so so bad
  more
 • Aug 7, 2017

  By Endrit Llenga
  Pasi i bëra update per problem lidhje me serverin $ u bene 0. Luaja si guest dhe në updatin e fundit që kam marrë thuhej që në updatet e tjera nuk do kishte më zerim $.
  more
 • Sep 14, 2017

  By Mercedens Benz Company
  Po Na Grive Nga Leket Mo Shoku Un Fus 100K Pres Te Dalin Lojtaret Sdalin E I Fus Quit Me Pas Kurr Hyj Shof 0 Lek Varikarin Si Loj
  more

What’s Groovy

What’s Subpar

Loading...

Ask