AppGrooves offers Best 10 Apps & Games for over 600 categories so you don’t have to. Learn more.

A2 CNN | Përtej lajmit...

A2 CNN | Përtej lajmit...

A2 CNN

A2 CNN | Exclusive News Channel Affiliate

4.7
29 Reviews 1K+
  • 89% positive reviews
  • Free
4.7
29 Ratings
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

Video & Screenshots

App Description

Google Play

Për të marrë lajmet e fundit nga Shqipëria, Kosova, Ballkani dhe Bota shkarkoni aplikacionin e A2 CNN. Do të gjeni raportime, intervista, speciale, të ftuar në studio, foto dhe video ekskluzive të përgatitura nga gazetarët dhe reporterët tanë.

Mund të ndiqni edicionet informative, si Ditari dhe A2 Sot, por edhe emisionet e A2 CNN, “Dita Jonë”, “A2 Business”, “A2 Business Week” dhe “I Ftuari”.

- - -

A2 është një kanal informativ në një partneritet ekskluziv me CNN, me seli dhe qendër kryesore të prodhimit në Tiranë.
A2 CNN mbështetet nga njësi informative të vendosura në qytete të tjera në Shqipëri dhe në rajon. Stacioni i ri televiziv, A2 CNN, ka si qëllim rritjen e standardeve të prodhimit dhe shpërndarjes së lajmeve, për të ndryshuar realitetin mediatik në Shqipëri, duke ofruar një burim informacioni të shpejtë, të thelluar, të saktë dhe të besueshëm.

A2 CNN, do të përdorë teknologjinë më moderne në fushën e medias dhe do të bazohet në ekspertizën botërore të CNN për trajnimin dhe zhvillimin e stafit profesional. Si një degë ekskluzive e CNN, A2 do të plotësojë programin e vet origjinal me përfshirjen e programeve të zgjedhura të CNN dhe lajmeve të përkthyera në gjuhën shqipe.

People who viewed this app also viewed

Checkout These Best Alternatives to A2 CNN | Përtej lajmit...

Let us help you with your problems.

What’s New

Google Play

Feedback or Complaints? AppGrooves helps you contact the developer directly.

Please contact below.


AppGrooves is your all-inclusive guide to the newest, hottest apps and games

A2 CNN | Përtej lajmit...

A2 CNN | Përtej lajmit...

4.7 29 Reviews
1K+

Did you Like this app?